Forum Rodu Vessah- Najlepszego Rodu W Gildwars
Głowa Rodu
Witaj w Rekrutacji Rodu Vessah... *kolejne jego słowa brzmiały niezwykle rutynowo* Rozgość się... Najpierw powiedz mi, dlaczego wybrałaś ten ród, a nie inny? Co jesteś w stanie mu od siebie dać?
// PREZENTACJE PISZE SIĘ PO REKRUTACJI xD //
Gość
Dlaczego? zamyslila sie przez chwile Bo wiem jak wazna jest rodzina... Jestem w stanie ofiarowac swoja lojalnosc i swoj orez jesli bedzie trzeba... powiedziala powaznie
Głowa Rodu
*półork zamruczał wyraźnie zadowolony z odpowiedzi* Wracając do oręża... Jakim się posługujesz? Czy jesteś w tym dobra?
Gość
mieczem... dobrze, i staram sie pracowac nad swymi umiejetnosciami jak najczesciej, by poslugiwac sie nim jeszcze lepiej...
Głowa Rodu
A inne rasy? Co sądzisz o parszywych orkach, małych gnomach i strasznych demonach? *zapytał nieco ze smutkiem wpatrując się w kolor swej skóry*
Gość
Z natury nie jestem do nikogo uprzedzona... W kazdej rasie przeciez moze znalezc sie wartosciowa osoba nawet jezeli pochodzi z rasy za ktora sie nie przepada...
Głowa Rodu
Rozumiem... Myślę, że to powinno wystarczyć... Witaj w Rodzie Vessah!
// Wybieraj spośród 2 grup. Napisz w dziale Akademia posta w Ostrzach Nicości lub Łowcach Mroku //
Gość
Usmiechnela sie uradowana milo mi to slyszec... Mysle ze powinnam podziekowac za propozycje, gdzyby nie ona jeszcze troche bym czekala zanim zdecydowalabym sie tu dolaczyc..