Forum Rodu Vessah- Najlepszego Rodu W Gildwars
Głowa Rodu
* Idąc długim zdobionym korytarzem, czytasz kartę zgłoszeń, którą dano ci przy wejściu. Po chwili twoje zaciekawienie owym zgłoszeniem przerywa donośny głos wydobywający się z pomieszczenia na samym końcu korytarza* Następny! *szybko podnosisz głowę i widzisz wybiegającą z owego pomieszczenia kobietę, która chowa płaczącą twarz w dłonie. Już wiesz, że to miejsce, w które cię skierowano przy wejściu. Wchodzisz nieco poddenerwowany i widzisz maga, który przerzuca stosy formularzy i zgłoszeń.Obok siedzi ogromny półork zerkający na Ciebie złowrogo.Masz nadzieję, że to tylko pozory.Po chwili mag podnosi na ciebie wzrok i mówi* Witaj, proszę usiądź...*skierował cię na fotel przed biurkiem*
Ostatnio edytowany przez Areth Vessah (2007-07-17 18:13:50)
Głowa Rodu
*półork wstał ze swojego fotela wpatrując się w nowego* Witaj, jestem Areth i już zdążyliśmy się poznać... Zapraszam do następnego pomieszczenia, gdzie zadam Ci parę pytań... *otworzył drzwi prowadząc cię przez długi korytarz do małego pokoju*
Gość
*Podszedłeś do fotela i usiadłeś* Witajcie! Nazywam się Gorn
Głowa Rodu
Witaj... *uśmiechnął się* Focros zaprowadzi Cię na miejsce przesłuchania *uśmiechnął sie do maga rozsiadając się w fotelu*
Skrytobójca
*wszedł i usiadł na fotelu* Nazywam się Naugmir Aranell. *powiedział*
Głowa Rodu
Dobrze... *rzekł rutynowo półork* Proszę do pokoju nr. 426... *otworzył drzwi i wyszedł z nim z biura*
Gość
*Wszedł nieco poddenerwowany i usiadł na fotelu* Witam mam na imię Urizel .
Głowa Rodu
Proszę do pokoju przesłuchań... *rzekł ktoś rutynowo otwierając przed Tobą drzwi*
Gość
Witam *powiedział z uwagą* nazywam się Gostar *powiedział po czym, zaczął rozglądać się po pomieszczeniu*
Gość
usiadł i popatrzył pewnie na maga i półorka Witajcie, jestem Aree.
*do pokoju wszedł młody półelf* Witam Aree. Jestem Caellion, jako że Focros jest zajęty rozmową z Gostarem, ja z tobą przeprowadzę rozmowę. Proszę za mną. *Wyszedł prowadząc Aree do pokoju obok*
Gość
*wszedł do sali i usiadł na krześle*Jestem Goran i chciałbym dołączyć do rodu.
Głowa Rodu
Zapraszam do następnego pomieszczenia*zaskrzeczał półork widocznie zadowolony z nowego rekruta*