Forum Rodu Vessah- Najlepszego Rodu W Gildwars
Gość
*upadajac odwrocila sie i wymierzyla przecyzyjny cios mieczem w ramie ktore ja trzymalo, po czym przeturlala sie w bok i poderwala sie*
Głowa Rodu
*miecz ranił maga niezbyt głęboko ale krew wysączyła się z niego obficie* ała...*wstał powoli i oglądał ranę*
Gość
*korzystajac z chwili nieuwagi przeciwnika odskoczyla na pewna odleglosc i wyciagnela sztylet zza pasa, po czym rzucila nim w kierunku jego prawego uda*
Głowa Rodu
*mag, długo się nie ociągał. Gdy tylko usłyszał świst nadlatującego ostrza odruchowo przeciął mu tor lotu mieczem.* to znam za dobrze...*sztylet pokoziołkował gdzieś na bok a mag trzymając oburącz miecz przy oku zaczął biec na elfkę truchtem*
Gość
*zlapala swoj miecz oburacz po czym skoczyla w kierunku maga*
Głowa Rodu
*widząc lecącą na niego elfkę z całej siły machnął w nią mieczem* no teraz to się władowałaś...
Gość
*czesciowo sparowala cios jednak ostrze trafilo ja w ramie. zlapala miecz w jedna reke. syknela z bolu i odwrocila sie do przeciwnika*
Głowa Rodu
ops...no to jesteśmy kwita....może masz dość?*mag machnął mieczem i złapał go oburącz nie zważając na ból*
Gość
jesli nie czujez sie na silach, mozemy przestac *rozesmiala sie, trzymajac miecz w jednej rece*
Głowa Rodu
widzę, że ty wymiękasz...*uśmiechnął się i podchodził do ciebie trzymając miecz wyciągnięty do boku*
Gość
majac orez w dloni? *zasmiala sie* nigdy...
Głowa Rodu
mrrrrrrr...*zamruczał i zadał szybki cios z nad głowy*
Gość
*zatrzymala cios swym mieczem po czym z calych sil odepchnela maga od siebie. bol w ramieniu byl coraz siniejszy, jednak zdawala sie na to nie zwazac*
Głowa Rodu
*odepchnięty nieco, nie czekał tylko pchnął mieczem w brzuch elfki*
Gość
*probowala uskoczyc, jednak ostrze przejechalo po jej boku. bol na chwile ja zamroczyl, jednak po chwili z calej sily uderzyla w klinge miecza, ktory wlasnie rozdarl jej bok*