Forum Rodu Vessah- Najlepszego Rodu W Gildwars
Głowa Rodu
*mag siedział nieco znudzony i zmęczony przy swoim biurku. Gdy usłyszał pukanie powiedział spokojnym głosem* Zapraszam...
Głowa Rodu
tak wiem...tylko muszę wiedzieć więcej o tobie, o twojej przeszłości i w ogóle...*mag zapisał coś na karcie* opowiedz coś o sobie...
przeszlosci? spytala jak dalekiej? bo szczerze mowiac sama jej do konca nie znam... powiem tak: gdy mialam jakies 7 lat przybrany ojciec znalazl mnie na pustyni... wychowalam sie w elfiej osadzie w odleglej krainie na polnocy... musialam opuscic ja by znalezc mistrza run ktory zyje w lasach Romen-doru. Tak dotarlam tutaj... to w skrocie... co moge o sobie powiedziec? jestem magiem, walcze magia ognia... ale nie jest mi obca walka orężem... ostatnio niestety przestaje panowac nad swoja moca powiedziala smutno za sprawa tego... dodala, po czym zdjela plaszcz i odsłonila 7 krwistoczerwonych kamieni umieszczonych na jej plecach w linii kregoslupa tyle wiem... jedyne co mi zostalo z przeszlosci to te kamienie i amulet, ktory od zawsze mialam na szyi... i to... dodala kladac na biurku ostrze dziwnego ksztaltu cos jeszcze chcesz wiedziec? spytala, a w jej glosie slychac bylo nutke rozgoryczenia
Głowa Rodu
*mag patrzył z zaskoczeniem na to wszystko i potem spojrzał na ostrze* olikrhone....*powiedział cicho do siebie, po czym ocucił się* nie tyle mi wystarczy...*wstał i wyciągnął do ciebie rękę*witam w rodzie...musisz jeszcze wybrać grupę w dziale akademii do której chcesz należeć...*zastanawiał się nad jej mocą*
Głowa Rodu
*odprowadził ją wzrokiem, zastanawiając się jaka to moc by jej nie kontrolować?*